Ansøg om lån

FAQ

For at få et lån skal du som minimum opfylde nedenstående:

  • Er fyldt 25 år
  • Har fast bopæl i Danmark
  • Er ikke registeret i RKI
  • Har en fastindtægt på minimum 120.000 om året.

Selvom du lever op til ovenstående minimumskrav, kan vi dog ikke på forhånd sige, om vi kan tilbyde dig lånet. Du skal søge om et lån og ud fra ansøgningen, bliver der lavet en individuel kreditvurdering.

Hos Smartlånet kan du låne i mellem 10.000 og 300.000 kr. Hvis beløbet ikke overstiger 30.000 kr., kan du låne uden at skulle sende en kopi af lønsedler.

Du skal altid sikre dig, at alle oplysninger du indtaster er korrekte. Indtaster du forkerte bevidst eller ved en fejl, er chancen for at få et lån meget små.

Ligeledes kan det være lettere at få bevilget et lån, hvis du har en medansøger. En medansøger kan f.eks. være din ægtefælle eller samlever. Begge ansøgere skal have samme folkeregisteradresse. I vil ligeledes typisk kunne få bevilget et højere beløb, hvis I er 2, der søger sammen.

Det er helt sikkert at låne penge hos Smartlånet Vi sørger altid for at dine oplysninger er krypteret, så de ikke læses af uvedkommende. Det betyder, at alle dine indtastninger og afsendelse af formular i forbindelse med ansøgningen, vil have den højeste sikkerhed som overhovedet mulig.

Vi kan desværre ikke tilbyde dig et lån såfremt du er registeret i RKI.

Smartlånet udbyder ikke selve lånet, men formidler blot kontakten til Ekspres Bank, hvor din ansøgning vil blive færdiggjort. Såfremt du bliver formidlet et lån, vil det derfor være Ekspres Bank, der udbyder finansieringen.

Det er altid gratis at ansøge om et lån og helt uforpligtende. Du afgøre helt selv, om du vil acceptere eller afvise lånetilbud fra Ekspres Bank. Du kan altid følge status for låneprocessen direkte hos Ekspres Bank.

Når du ansøger om et lån hos Smartlånet, skal du bruge dit pas eller kørerkort, CPR, kontonummer og dit MitID til at godkende ansøgningen med. Det kan være også en fordel at have din årsopgørelse ved hånden.

Når dit lån er godkendt, får du et link til underskrift med MitID. Du får også linket på mail, så du kan underskrive, når det passer dig. Følg linket og brug dit MitID, som du plejer. Du kan underskrive både fra mobil, tablet og computer. En underskrift med MitID er lige så juridisk gyldig som en underskrift med kuglepen på papir, og er samtidig sværere at forfalske.

Pengene vil være til rådighed på din NemKonto 1-2 hverdage, fra vi har modtaget den underskrevne låneaftale og den nødvendige dokumentation fra dig.

Hvis du har søgt et lån og ikke fået svar indenfor 15 minutter kan det bla. skyldes at du har ansøgt uden for vores åbningstid eller der ikke er oplyst korrekt e-mailadresse. Du er velkommen til at kontakte Ekspres Bank for at høre status på din ansøgning. Du kan ringe man-fre: 09:00 - 17:00 på 70235802