Kontakt

Ansøg om lån

Om os

Smartlånets – ejet af Smartrespons’ formål er at gøre det enkelt og hurtigt for dig, at få et lån til konkurrencedygtig rente. Servicen er 100% gratis og der er ingen krav om, at du accepterer det lånetilbud du evt. måtte modtage..

Smartlånet udbyder ikke selve lånet, men modtager kommission for at formidle kontakten til Ekspres Bank, hvor din ansøgning vil blive færdiggjort. Såfremt du bliver formidlet et lån, vil det derfor være Ekspres Bank, der udbyder finansieringen.

Skulle du ikke modtage et lånetilbud fra Ekspres Bank, samarbejder Smartlånet med en række andre låneudbydere. Deres finansielle produkter og services, vil du kunne modtage markedsføringsmateriale om, 3-4 gange pr. uge, hvis du aktivt har bedt om dette. Smartlånet samarbejder ikke med alle men kun et udsnit af markedet for online lån. Vi modtager kommission fra alle samarbejdspartnere.

Smartresponse der ejer Smartlånet, har mere end 10 års erfaring med formidling af onlinelån i hele Norden. Smartlånet drives af mere en 20 digitale specialister og har i de sidste 10 år formidlet kontakt mellem brugere og långivere mere end 200.000 gange.

Med Venlig Hilsen

Smartlånet - SmartResponse A/S
CVR-nr.: 25057325

Har du spørgsmål til Smartlånet, er du meget velkommen til at kontakte os via formularen. Det kan være alt fra du har modtaget ”irriterende” reklame fra os til spørgsmål om eksisterende lån. Er det spørgsmål til eksisterende lån, SKAL du angive dit ansøgningsnummer med i henvendelsen.

Spørgsmål og svar | Kontakt